Ανάποδη μηλόπιτα εύκολη και πεντανοστιμη
Ανάποδη μηλόπιτα
Αλεύρι Για Όλες Τις Χρήσεις 2 κούπες
Μπέικιν Πάουντερ 2 κουταλάκια του γλυκού
Κανελά 1 κουταλάκι
Σοδα 1 κουταλάκι
Βανίλια 4
Αλατι ¼ κουταλιού του γλυκού
Ζαχαρη 1 κούπα
Αραβοσιτέλαιο ¾ κούπας
Αυγα 3
Καρυδια ½ κούπας ψιλοκομμένα
Μηλα 3
Χτυπάω τα αβγά με τη ζάχαρη μετά το λάδι και βάζω όλα τα υλικά μαζί. Κόβω τα μήλα σε φέτες, λιώνω ελαφρά όχι εντελώς λίγο Βιτάμ και βάζω στον πάτο σε ένα ταψί ρίχνω ζάχαρη βάζω τα μήλα στη σειρά και ρίχνω το μίγμα μου.. Ψήνω αντιστάσεις μεσαία σκάλα στους 170-180 μέχρι να πάρει καλό σκούρο χρώμα. Αφήνω να κρυώσει λίγο και την γυρνάω σε πιατέλα..
(εγώ βάζω αντικολλητικο χαρτί στο ταψί μου) γίνεται υπέροχη αφρατη φανταστική.. Επίσης εγώ βάζω λίγα μήλα κομμένα και στη ζύμη μέσα γιατί μας αρέσει και μέσα στο κέικ να υπάρχουν. ❤️
Συνταγή από Δέσποινα Μπο
ΜΑΓΕΙΡΟ-ΠΑΡΕΑ



Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου