Μακαρονάκι κοφτό με χταποδάκι.
Μακαρόνι κοφτό με χταποδακι
έβαλα στην γάστρα το χταπόδι για 45 λεπτά στους 200 βαθμούς με 2 κουταλιές ξύδι αν θέλετε μπορείτε να το κάνετε στην χύτρα για 5 λεπτά,ενωτο μεταξύ τσιγαρισα ένα κρεμμύδι και 1 σκορδακι και μια κουταλιά πελτέ έσβησα με κρασί προσθεσα 1 δαφνοφυλλο 1 κομμάτι κανέλα και μια πιπεριά Φλωρίνης που την αφαιρεσα πριν βάλω το μακαρόνι, πρόσθεσα το ζουμί που έβγαλε το χταπόδι άφησα την σάλτσα να πάρει μια δύο βράσεις και πρόσθεσα το μακαρονακι ,έκοψα και πλοκάμι πλοκάμι το χταπόδι και σερβιρα
Συνταγή από Georgia Pirovolaki
ΜΑΓΕΙΡΟ-ΠΑΡΕΑ
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου