Τυροκαυτερή

                             Τυροκαυτερή 







Για την σπιτική τυροκαυτερή χρησιμοποίησα 1 κεσεδάκι τυρί κρέμα (200 γραμμάρια) 150 γραμμάρια φέτα σε κομμάτια και 3 πιπεριές 🌶️🌶️🌶️ Φλωρίνης. 

Αρωμάτισα με λίγο ελαιόλαδο γύρω στα 50 γραμμάρια και μισό κ.γ. μπούκοβο.

Τα πολτοποιώ όλα μαζί στο multi....κι έτοιμη να την απολαύσουμε!! Διατηρείται στο ψυγείο για 3-4 μέρες... (αν περισσέψει βέβαια)


Συνταγή από Γιώτα Παριώτου 

ΜΑΓΕΙΡΟ-ΠΑΡΕΑ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χωριάτικες κοντές χυλοπίτες με κιμά.

Ανάποδη μηλόπιτα εύκολη και πεντανοστιμη

Η πιο αφρατη τυρόπιτα χωρίς φύλλο (χωρίς γιαούρτι)