Καλτσόνε σπέσιαλ

               Καλτσόνε σπέσιαλ... 

  





Έβαλα ένα ποτήρι μισό μισό γάλα - νερό

1 φακ μαγιά

1 κγ ζάχαρη

3 κσ ελαιόλαδο

Πρέζα αλάτι

Και γύρω στα 350 γρ αλεύρι..  Με το μάτι το έριξα. Μαλακή ζύμη θέλουμε που να μην κολλάει. Αφήνω να γίνει διπλάσια και ανοίγω λεπτό ζυμάρι. Γεμίζω με ό,τι θέλω, κλείνω και ψήνω σε ζεστό φούρνο στους 190-200


Εγώ τα γέμισα με έτοιμη σάλτσα πίτσας, λουκάνικακια, πιπεριά πράσινη και κόκκινη, γαλοπούλα, μανιτάρια, ενταμ και γραβιέρα φρέσκο τριμμένη ❤️

Για 20 λεπτά





Εγώ τα γέμισα με έτοιμη σάλτσα πίτσας, λουκάνικακια, πιπεριά πράσινη και κόκκινη, γαλοπούλα, ενταμ και γραβιέρα φρέσκο τρι μμένη ❤️


Συνταγή από Δέσποινα Μπο 

ΜΑΓΕΙΡΟ-ΠΑΡΕΑ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χωριάτικες κοντές χυλοπίτες με κιμά.

Ανάποδη μηλόπιτα εύκολη και πεντανοστιμη

Η πιο αφρατη τυρόπιτα χωρίς φύλλο (χωρίς γιαούρτι)