Οι πιο τραγανες μυρωδάτες τηγανιτές πατάτες
Πατάτες τραγανες με μυρωδικά στο τηγάνι
σίγουρα είναι οι πιο νόστιμες πατάτες που έχω κάνει.. Έκοψα πατάτες με τη φλούδα τους, σε μικρά κομμάτια και τις έβαλα να βράσουν 7 λεπτά ακριβώς από το σημείο βρασμού!!! Τις βγάζω αμέσως στο τρυπητο και τις κρυώνω στη βρύση λίγο. Τις ρίχνω σε ένα μπολ και βάζω, αλάτι πιπέρι, μπόλικη πάπρικα καπνιστή και κάρυ και μια κουταλιά αλεύρι.. Τις ανακατεύω προσεκτικά .. Βάζω σε ένα τηγάνι 1-2 δάχτυλα λάδι και αφήνω να κάψει καλά.. Τις τηγανίζω και τις βάζω σε χαρτί, ρίχνω ρίγανη.. Υπέροχες!!! (μπορούμε να τις ψήσουμε στο φούρνο αντί τηγάνι με ελαιόλαδο σε αντικολλητικο χαρτί και όλα τα μπαχαρικά που γράφω (εκτός το αλεύρι) και έχουμε φανταστικές πατάτες country style, βέβαια εκεί ειναι ωραία κυδωνατες κομμένες .
Συνταγή από Δέσποινα Μπο
ΜΑΓΕΙΡΟ-ΠΑΡΕΑ
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου