Χειροποίητα ζυμαρικά
Χειροποίητα Φρέσκα ζυμαρικά έτοιμα σε 4'
Για κάθε μερίδα :
120γρ σιμιγδαλι ψιλό
30-40 γρ Χλιαρό νερό
1 τσιμπιά αλάτι
Ζυμώνω καλά μέχρι να έχω μια ζύμη εύπλαστη.
Κλείνω σε σακουλάκι τροφίμων για 1 ώρα.
Ανοίγω σε λεπτο φύλλο (όπως το φύλλο για πίτες).
Ανοίγει πολύ εύκολα.
Βράζω σε αλατισμένο νερό για 4 περίπου λεπτά ανακατεύοντας για να μην κολλήσουν. (όταν ανέβουν στην επιφάνεια είναι έτοιμα).
Μόλις τα στραγγίξω Τα ραντιζω με λάδι και τα Σερβίρω με τριμμένη φέτα και φρεσκοστιμενο πιπέρι!!
Συνταγή από Eleni Kalisperati
ΜΑΓΕΙΡΟ-ΠΑΡΕΑ


Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου