Συνταγή για βάφλες

  Σας έχω την ΤΕΛΕΙΑ συνταγή για βαφλες χωρίς τη μυρωδιά και τη γεύση από το αβγό.. Οσοι έχουν φάει μου λένε είναι καλύτερη από αυτές που τρώνε έξω.. 







1 αβγό μεγάλο

 300γρ αλεύρι φαρινα 

μισό φακελακι μπέικιν 

80 γρ βούτυρο λιωμένο  

1 βανιλινη,

1-2 κσ ζάχαρη ,

πρέζα αλάτι 

 400 μλ γάλα χλιαρό 

 ρίχνω όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ εκτός από το αλεύρι και ανακατεύω με σύρμα καλά και έπειτα ρίχνω το αλεύρι σιγά σιγά.. Θέλουμε να στέκεται στο κουτάλι μας.. Να είναι σφιχτός ο χυλός... Βάζω με ένα πινέλο Βιτάμ στις πλάκες πριν τη χρήση.. *Βάζω μεμβράνη στον χυλό και αφήνω ψυγείο για μισή ώρα πριν τη χρήση.. Αν περισσέψει χυλός μπορούμε να τον διατηρήσουμε καλά σφραγισμένο στο ψυγείο έως και δύο μέρες


Συνταγή από Δέσποινα Μπο 

ΜΑΓΕΙΡΟ-ΠΑΡΕΑ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χωριάτικες κοντές χυλοπίτες με κιμά.

Ανάποδη μηλόπιτα εύκολη και πεντανοστιμη

Η πιο αφρατη τυρόπιτα χωρίς φύλλο (χωρίς γιαούρτι)