Φασολάδα κοκκινιστη, χυλωμενη
Φασολάδα.
Από τα αγαπημένα μου και είχα χρόνια να φτιάξω... Τα φασόλια εγώ δεν τα μουλιαζω όπως κάνουμε στα ρεβίθια και τους γίγαντες.. Τα βράζω απευθείας.. Πετάω το πρώτο νερό πάντα και μετά βάζω σε λίγο ελαιόλαδο να σωταρω ελαφρά ένα κρεμμύδι ψιλοκομμένο .. Βάζω μέσα και μπόλικο καροτακι και τα φασόλια και προσθέτω ζεστό νερό μπόλικο, σχεδόν ένα κουτί χυμό ντομάτας, μπόλικο σέλινο πιπέρι και προς το τέλος αλάτι και λίγο λαδάκι .. Βράζω μέχρι να χυλωσει.. Προαιρετικά μια πρέζα ζάχαρη αν θέλουμε . Υπέροχα έγιναν λουκούμι και χυλωμενη όπως μας αρέσει.. Καλό υπόλοιπο ❤️
Συνταγή από Δέσποινα Μπο
ΜΑΓΕΙΡΟ-ΠΑΡΕΑ
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου