Εύκολο παγωτό, με γιαούρτι
Περίσσεψε λίγο γιαούρτι και είπα μην πάει χαμένο, έφτιαξα παγωτό
300 γρ γιαούρτι στραγγιστό πλήρες ή 2%
90 γρ μέλι
1 βανίλια (προαιρετικά)
125γρ κουβερτούρα λιωμένη
Αμύγδαλα ψημένα ανάλατα
Αλείφω με ένα πινέλο λιωμένη κουβερτούρα σε θήκες σιλικόνης. Βάζω στην κατάψυξη για 10 λεπτά να σφίξει η κουβερτούρα βγάζω και περνάω άλλη μια φορά να καλύψω τυχόν κενά.
Ξαναβάζω κατάψυξη.
Σε μπολ ανακατεύω καλά το γιαούρτι με το μέλι, την, βανίλια και χοντρό σπασμένα αμύγδαλα.
Με ένα κουτάλι γεμίζω τις θήκες σιλικόνης και αφήνω στην κατάψυξη για 3-4 ώρες.
Βγάζω από κατάψυξη 15 λεπτά πριν τα σερβίρω!!
Σκέτη απόλαυση
Συνταγή από Eleni Kalisperati
ΜΑΓΕΙΡΟ-ΠΑΡΕΑ
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου