Λαχανορυζο γλύκισμα
Λαχανόρυζο έφτιαξα σήμερα και έγινε νοστιμότατο!!
Σε μπολ με νερό και ξύδι έβαλα το χοντροκομμενο λάχανο και το άφησα για 10 λεπτά. Το ξεπλένω και το αφήνω στο σουρωτήρι.
Σε κατσαρόλα βάζω λάδι και κρεμμύδι χονδροκομμένο και το τσιγαρίζω για λίγο προσθέτω 1 φλιτζανάκι του καφέ ρύζι κίτρινο (ή Καρολίνα) και το λάχανο, σελινόριζα σε κομμάτια( ή σέλινο) και τα τσιγαρίζω όλα μαζί.
Τέλος προσθέτω ντομάτα Φρέσκια τριμμένη, 1 κσ τοματόπελτε, αλάτι πιπέρι, πάπρικα καπνιστή και 1 φλιτζάνι τσαγιού νερό και Βράζω στην χύτρα για 10 λεπτά!
Με φέτα και φρέσκο ψωμάκι τέλειο φαγητό!!
Συνταγή από Eleni Kalisperati
ΜΑΓΕΙΡΟ-ΠΑΡΕΑ
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου