Τυροψωμάκια στο τηγάνι
Ένα μεζεδάκι για την μπύρα μας
Τυροπιτάκια στο τηγάνι( μνήμες των παιδικών μου χρόνων )με φρέσκα χωριάτικα::
200 γραμμάρια φέτα, 3 αβγά, 1 φλυτζανακι γάλα,1 κουταλάκι μπέικιν,1 κουταλάκι λιωμένο βούτυρο,αλάτι, πιπέρι και αλεύρι μέχρι να έχω έναν πηχτό χυλό.Ανακατευω καλά και βάζω στο ψυγείο για 10 λεπτά.Βαζω σε τηγάνι ηλιέλαιο να κάψει καλά και με ένα μεγάλο κουτάλι ρίχνω στο λάδι κουταλιές και τηγανίζω κι απ τις δυο πλευρες σε μέτρια φωτιά( στην κουζίνα στο 7) εγώ τα έκανα στην πετρογκαζ στο μισό
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου