Χοιρινό με κρέμα γάλακτος μανιτάρια και πιπεριές, με πουρέ

Χοιρινό με μανιτάρια,πολύχρωμες πιπεριές, κρέμα γάλακτος, πουρέ




Για το χοιρινό::1 κιλό χοιρινό σε κομματάκια,,250 γραμ μανιτάρια κονσέρβα, απο 1 μεγάλη κόκκινη,πράσινη,πορτοκαλί,κίτρινη πιπερια,300 γραμ κρέμα γάλακτος,2 μεγάλες κουταλιές μουστάρδα,1 μέτριο κρεμμυδι & 1 σκελίδα σκόρδο! Βάζω στο πλακερο το κρέας με νερό να μαλακώσει καλά( περίπου,20-30 λεπτά!Βάζω σε τηγάνι 1 φλυτζανακι λάδι, το κρεμμυδι ψιλοκομμένο,το σκόρδο,τις πιπεριές σε λωρίδες,τα μανιτάρια και τα μαραινω με λίγο αλάτι! Όταν είναι έτοιμα βάζω το κρέας σβήνω με λίγο άσπρο κρασί και όταν εξατμιστεί βάζω την κρέμα γάλακτος και την μουστάρδα,αλάτι,πιπέρι άσπρο και μαιδανο ψιλοκομμένο, βράζω 7-8 λεπτά και έτοιμο!

Για τον πουρέ: πατάτες βρασμένες σε αλατισμένο νερό, γάλα, βούτυρο, αλάτι, άσπρο πιπέρι,νοστιμιά λαχανικών! Πατάω τις πατάτες και βάζω λίγο γάλα, λίγο βούτυρο,άσπρο πιπέρι,νοστιμιά λαχανικών και ανακατεύω


Συνταγή από Μαιρη Κεχαγια Σαλωνη

ΜΑΓΕΙΡΟ-ΠΑΡΕΑ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χωριάτικες κοντές χυλοπίτες με κιμά.

Ανάποδη μηλόπιτα εύκολη και πεντανοστιμη

Η πιο αφρατη τυρόπιτα χωρίς φύλλο (χωρίς γιαούρτι)