Μοσχάρι κοκκινιστό με χοντρό μακαρόνι
μοσχάρι κοκκινιστό με χοντρό μακαρόνι!!
600 γρ. ποντίκι σε κομμάτια,τα αλεύρωνω και τα σοταρω σε κατσαρόλα με ελαιόλαδο μαζί με 1 κρεμμύδι κομμένο στη μέση και 1 κ.σ.ζαχαρη.Μολις ροδισουν καλά σβήνω με κρασί κόκκινο κι αφού εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτω νερό να σκεπαστεί κι αφήνω να σιγοβρασει.Σε άλλη κατσαρολα σοταρω σε λίγο ελαιόλαδο 1 κ.σ.πελτε και μετά ρίχνω μία κονσέρβα ντοματακια κονκασε.Προσθέτω 1 κουτάλα ζωμό από το κρέας που σιγοβραζει, αλάτι πιπέρι,2 δαφνοφυλλα και αφήνω τη σάλτσα να πάρει μια βραση.Μολις μαλακώσει το κρέας το προσθέτω στη σάλτσα και ζωμό όσο ακόμη χρειαστεί.Σιγοβραζω να δέσει καλά το φαγητό και σερβίρω με χοντρά μακαρόνια Ν.5.
Συνταγή από Ελινα Σκλαβου
ΜΑΓΕΙΡΟ-ΠΑΡΕΑ
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου