Ζαμπονοτυροπιτα με ροζ σάλτσα. Σπέσιαλ
Ζαμπονοτυροπιτα με ροζ σάλτσα σε σφολιάτα.
Ένα πακέτο σφολιάτα Κανάκη
Απλώνω το ένα φύλλο και βάζω ζαμπόν φέτες και τυρί γκούντα ή ό,τι μας αρέσει , σε ένα κατσαρόλακι βάζω 150 μλ πουμαρο και 60-70 μλ κρέμα γάλακτος, λίγο αλατάκι και βράζω να δέσει λίγο... Το απλώνω πάνω αφού έχει κρυώσει λίγο και απλώνω το δεύτερο φύλλο. Κάνω λίγες τρύπες με το πιρούνι παντού και ψήνω στους 170-180 βαθμούς..
Συνταγή από Δέσποινα Μπο
ΜΑΓΕΙΡΟ-ΠΑΡΕΑ
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου