Μαφιν πορτοκαλιού
Μαφιν πορτοκαλιού
.. σ' ένα μπολ ανακάτεψα με αβγοδαρτη δύο αβγά,100 ml.ηλιελαιο,180 ml.χυμο και μία βανίλια.Προσθεσα 140 γρ.ζαχαρη,χτυποντας στο μίξερ και συνέχισα ρίχνοντας 200 γρ.αλευρι γ.ο.χ.,1 κ.γ.σοδα και 2 κοφτά κ.γ.μπέικιν (κοσκινισμενα).Ξύσμα πορτοκαλιού κι ανακατεύω με μαριζ.Μοιράζω το μείγμα σε 17-18 φορμακια σιλικόνης και ψήνω σε προθ. φούρνο στους 180 για 20 λεπτά..
Συνταγή από Ελινα Σκλαβου
ΜΑΓΕΙΡΟ-ΠΑΡΕΑ
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου