Λεμονατο μοσχαράκι με μανιτάρια στη χύτρα
Μοσχαράκι λεμονατο με μανιτάρια
Στην χύτρα σε ελαιόλαδο σωταρω το κρέας καλά, προσθέτω ένα κρεμμύδι μεγάλο λευκό κομμένο σε μακριές φέτες, 2 καρότα, 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη, μανιτάρια.. Σβήνω με λευκό κρασί και βάζω 1 ποτήρι νερό, αφού πάρει καλή βράση, το ξαφριζω και προσθέτω αλάτι πιπέρι πρέζα μπαχαρι, 1/3 ζωμό βοδινό και μετά κλείνω τη χύτρα.. Όταν είναι έτοιμο ανοίγω τη χύτρα βάζω ρίγανη και 1 φύλλο δάφνης (το οποίο αφαιρώ μετά) και 1 κουταλιά κορν φλάουρ που έχω αραιώσει με νεράκι, βράζω λίγο ακόμη να δέσει και προσθέτω χυμό από 1 λεμόνι μεγάλο.. Σερβίρω με ρυζακι και έξτρα λεμόνι από πάνω όποιος θέλει. ❤️ Αν θέλουμε βάζουμε και λίγη μουστάρδα. Εγώ δεν ήθελα
Συνταγή από Δέσποινα Μπο
ΜΑΓΕΙΡΟ-ΠΑΡΕΑ

Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου