Χοιρινες μπριζόλες με πατάτες στη χύτρα
Χοιρινες μπριζόλες στην χύτρα γρήγορες και πεντανόστιμες!!
Σε χύτρα τσιγαρίζω καλά και από τις δύο πλευρές τις μπριζόλες αφαιρώ σε πιάτο και τσιγαρίζω ένα κρεμμύδι και 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένα προσθέτω και 3 πατάτες σε μέτρια κομμάτια.
Επαναφέρω τις μπριζόλες στην χύτρα και προσθέτω 1 κσ μουστάρδα το χυμό ενός λεμονιού, ρίγανη, αλάτι,πιπέρι και ένα φλιτζάνι νερό.
Κλεινω την χύτρα και αφήνω να βράσει για 20 λεπτά.
Όταν κατέβει η βαλβίδα ανοίγω το καπάκι και αν χρειαστεί Βράζω για λίγο ακόμα να μείνει με το ζουμί του.
Στο τέλος και όσο είναι ακόμα ζεστό το φαγητό μπορούμε να βάλουμε και 1κσ μέλι (εγώ βάζω πάντα)!
Συνταγή από Eleni Kalisperati
ΜΑΓΕΙΡΟ-ΠΑΡΕΑ
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου