Σπανακορυζο κοκκινιστό
Σπανακορυζο. Κοκκινιστό φυσικά..
Γιατί έτσι έμαθα από μικρή και έτσι μόνο το αγαπώ και το τρώω
Σε μια κατσαρόλα βάζω ελαιόλαδο να κάψει και σοταρω ένα κρεμμύδι λευκό ψιλοκομμένο, προσθέτω λίγο ρύζι μπονετ, το σοταρω και αυτό λίγο.. Έπειτα βάζω το σπανάκι νερό αρκετό, ένα μικρό κουτί σάλτσα, αλάτι πιπέρι, πρέζα ζάχαρη, ελάχιστο άνηθο .. Βράζω μέχρι να είναι έτοιμο το ρύζι.. Το αφήνω με ζουμακι γιατί καθώς κρυώνει δένει κι άλλο η σάλτσα μετά
Συνταγή από Δέσποινα Μπο
ΜΑΓΕΙΡΟ-ΠΑΡΕΑ
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου