Μοσχαράκι τας κεμπάμπ με χυλοπίτες
Μοσχαράκι ταςκεμπαπ με χυλοπιτες χωριατικες
έκοψα το κρέας σε μικρά κομμάτια.το στέγνωσα και το πέρασα ελαφρώς σε λίγο αλεύρι.σε κατσαρόλα έβαλα λάδι και λίγο βούτυρο σωταρισα καλά το κρέας.εβαλα κρεμμύδι σκόρδο πελντε ντομάτα φρέσκια.εσβησα με κρασί αφού εξατμίστηκε το αλκοόλ έβαλα ζεστό νεράκι.αφησα να βράσει καμια ώρα περίπου μετά πρόσθεσα μια πρέζα ζάχαρη πιπέρι αλάτι μπαχάρι κανέλα δάφνη έβρασε ακόμη για 45 λεπτά περίπου σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά...το κρέας είναι σπάλα. σερβίρω με χυλοπίτες
Συνταγή από Χρυσούλα Καλλωνη
ΜΑΓΕΙΡΟ-ΠΑΡΕΑ

Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου