Γκιουζλεμεδες τραγανοι με φέτα

 Γκιουζλεμεδες με φέτα.. Ζεστοί και σούπερ τραγανοι!!!!!! Φτιάξτε τα οπωσδήποτε 



  500 αλεύρι γοχ, 250 νεράκι χλιαρό, 2 κγ ζάχαρη, 1 αλάτι, 2 κσ ξύδι και ελαιόλαδο 3-4κσ.. Αφήνουμε 20 λεπτά να ξεκουραστεί το ζυμαράκι και τηγανίζω σε καυτό λάδι.. Τη φέτα μπορείτε να τη βάλετε μέσα με τα γνωστά διπλώματακια όπως τα τηγανοψωμα, εγώ την βάζω μέσα στη ζύμη για τους γκιουζλεμεδες και τη Ζυμώνω μαζί.. Τηγανίζω σε λάδι που καλύπτει όλο το πάτο του τηγανιου, αφού έχει κάψει καλά σε μεσαία προς δυνατή θερμοκρασία 🌹Ονειρικοι


Συνταγή από Δέσποινα Μπο 

ΜΑΓΕΙΡΟ-ΠΑΡΕΑ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χωριάτικες κοντές χυλοπίτες με κιμά.

Ανάποδη μηλόπιτα εύκολη και πεντανοστιμη

Η πιο αφρατη τυρόπιτα χωρίς φύλλο (χωρίς γιαούρτι)