Σουφλέ ζυμαρικών με αλλαντικά

 Σουφλέ  με φιογκάκια, γαλοπούλα, ζαμπόν, μανιτάρια, κρέμα γάλακτος και τυριά..







Βράζω τα φιογκάκια  και τα βάζω με τρυπητή κουτάλα απευθείας στο ταψί τους ρίχνω λίγο λάδι και σε ένα κατσαρόλι σωταρω σε ελαιόλαδο πολύ καλά τα μανιτάρια , προσθέτω γαλοπούλα σε κυβακια και μετά βάζω μια κρέμα γάλακτος και λίγο φρέσκο γάλα (συνήθως βάζω εβαπορέ αλλά δεν είχα, μια χαρά έγινε και με το φρέσκο) , αλάτι με δοκιμές και πιπέρι φρέσκο τριμμένο φυσικά 🫶..



 Αφήνω να πάρει μια καλή βράση και ρίχνω στα ζυμαρικά.. Βάζω μοτσαρελα και γκούντα λίγο στο ανακάτεμα και μπόλικα τυράκια από πάνω.. Ψήνω με καπάκι για 10 λεπτά να ρουφήξουν τα ζουμακια και μετά βγάζω το καπάκι και αφήνω να κάνει κρούστα άλλα 10 λεπτά


Συνταγή από Δέσποινα Μπο 

ΜΑΓΕΙΡΟ-ΠΑΡΕΑ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χωριάτικες κοντές χυλοπίτες με κιμά.

Ανάποδη μηλόπιτα εύκολη και πεντανοστιμη

Η πιο αφρατη τυρόπιτα χωρίς φύλλο (χωρίς γιαούρτι)