Μπατζινα σούπερ τραγανή και πεντανοστιμη.
Μπατζίνα τραγανή και πεντανοστιμη!!
Δοκιμάστε την και είμαι σίγουρη ότι ότι θα την ξαναφτιάξετε πολλές φορές!!
750 γρ κολοκυθάκια τριμμένα
430 γρ νερο
350 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
40 γρ λάδι
1κ γλ ζάχαρη
1κγλ αλάτι
Τριμμένη φέτα (200γρ περίπου)
40 γρ βούτυρο
Σε μπολ τρίβω τα κολοκυθάκια και ΔΕΝ τα στίβω.
Προσθέτω το λάδι, την ζάχαρη, το αλάτι, την περισσότερη από την φέτα, το νερό και το αλεύρι.
Ανακατεύω πολύ καλά να γίνει ένας χυλός περίπου σαν του κέικ.
Βάζω λαδόκολλα σε ταψί 33*40την λαδώνω και στρώνω τον χυλό σε όλη την επιφάνεια.
Απο πάνω τρίβω την υπόλοιπη φέτα, ραντιζω με λάδι και μικρά κομματάκια βούτυρο.
Ψήνω στις αντιστάσεις στους 250 βαθμούς για 1 ώρα και 10 λεπτά μέχρι να ροδίσει ΠΟΛΥ ΚΑΛΆ!!
Αφαιρώ από το ταψί και αφήνω σε σχάρα να κρυώσει!!
Συνταγή από Eleni Kalisperati
ΜΑΓΕΙΡΟ-ΠΑΡΕΑ
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου