Μπατζινα σούπερ τραγανή και πεντανοστιμη.

      Μπατζίνα τραγανή και πεντανοστιμη!!



Δοκιμάστε την και είμαι σίγουρη ότι ότι θα την ξαναφτιάξετε πολλές φορές!!

750 γρ κολοκυθάκια τριμμένα

430 γρ νερο

350 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις

40 γρ λάδι

1κ γλ ζάχαρη

1κγλ αλάτι

Τριμμένη φέτα (200γρ περίπου)

40 γρ βούτυρο

Σε μπολ τρίβω τα κολοκυθάκια και ΔΕΝ τα στίβω.

Προσθέτω το λάδι, την ζάχαρη, το αλάτι, την περισσότερη από την φέτα, το νερό και το αλεύρι.

Ανακατεύω πολύ καλά να γίνει ένας χυλός περίπου σαν του κέικ.

Βάζω λαδόκολλα σε ταψί 33*40την λαδώνω και στρώνω τον χυλό σε όλη την επιφάνεια.

Απο πάνω τρίβω την υπόλοιπη φέτα, ραντιζω με λάδι και μικρά κομματάκια βούτυρο.

Ψήνω στις αντιστάσεις στους 250 βαθμούς για 1 ώρα και 10 λεπτά μέχρι να ροδίσει ΠΟΛΥ ΚΑΛΆ!!

Αφαιρώ από το ταψί και αφήνω σε σχάρα να κρυώσει!!

Συνταγή από Eleni Kalisperati

ΜΑΓΕΙΡΟ-ΠΑΡΕΑ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χωριάτικες κοντές χυλοπίτες με κιμά.

Ανάποδη μηλόπιτα εύκολη και πεντανοστιμη

Η πιο αφρατη τυρόπιτα χωρίς φύλλο (χωρίς γιαούρτι)