Ρυζόγαλο

                                Ρυζόγαλο!!! 




 Ξέπλυνα 6 κ.σ.ρύζι γλασέ και το έβρασα σε μιάμιση φλυτζάνα νερό για 15 λεπτά(σε σιγανή φωτιά). Πρόσθεσα 6 φλ.φρέσκο γαλα σιγοέβρασα μισή ωρίτσα και έριξα 2κ.σ.κορν φλάουρ διαλυμένες σε 4κ.σ.νερό.Έριξα και τη ζάχαρη 3/4 φλυτζάνας σιγοέβρασα άλλα 8-10 λεπτά περίπου.Τέλος μία βανίλια κι έτοιμο....


Συνταγή από Ελινα Σκλαβου 

ΜΑΓΕΙΡΟ-ΠΑΡΕΑ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χωριάτικες κοντές χυλοπίτες με κιμά.

Ανάποδη μηλόπιτα εύκολη και πεντανοστιμη

Η πιο αφρατη τυρόπιτα χωρίς φύλλο (χωρίς γιαούρτι)