Ρυζόγαλο
Ρυζόγαλο!!!
Ξέπλυνα 6 κ.σ.ρύζι γλασέ και το έβρασα σε μιάμιση φλυτζάνα νερό για 15 λεπτά(σε σιγανή φωτιά). Πρόσθεσα 6 φλ.φρέσκο γαλα σιγοέβρασα μισή ωρίτσα και έριξα 2κ.σ.κορν φλάουρ διαλυμένες σε 4κ.σ.νερό.Έριξα και τη ζάχαρη 3/4 φλυτζάνας σιγοέβρασα άλλα 8-10 λεπτά περίπου.Τέλος μία βανίλια κι έτοιμο....
Συνταγή από Ελινα Σκλαβου
ΜΑΓΕΙΡΟ-ΠΑΡΕΑ
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου