Πατάτες country

                          πατάτες country 

Οι πιο τραγανες και νόστιμες  πατάτες που υπάρχουν. 







 τις έπλυνα καλά καλά (με τη φλούδα) τις κόβω Κυδωνατες και τις βάζω σε νερό που ήδη έχει βράσει με ένα κγ σόδα μαγειρική και τις βράζω για δέκα λεπτά ακριβώς!! Προθέρμανση το φούρνο στους 210 πάνω κάτω αντιστάσεις. Μετά τις βάζω στο τρυπητο να στραγγίξουν καλά και τις βάζω σε ταψί με λαδόκολλα ΌΧΙ κολλητά... Τις αλείφω με ένα πινέλο με ελαιόλαδο από όλες τις πλευρές καλά αλλά όχι υπερβολικά.. Τις ψήνω μέχρι να ροδίσουν ΚΑΛΆ και έπειτα τις γυρνάω να πάρουν χρώμα και από την άλλη... Μόλις είναι έτοιμες τις βάζω σε ένα μπολ και προσθέτω αλάτι πιπέρι ρίγανη πάπρικα καπνιστή και λίγο κάρυ προαιρετικά... Τις ανακατεύω πολύ πολύ καλά κουνώντας το μπολ... Έτοιμες


Συνταγή από Δέσποινα Μπο 

ΜΑΓΕΙΡΟ-ΠΑΡΕΑ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χωριάτικες κοντές χυλοπίτες με κιμά.

Ανάποδη μηλόπιτα εύκολη και πεντανοστιμη

Η πιο αφρατη τυρόπιτα χωρίς φύλλο (χωρίς γιαούρτι)