Κέικ red velvet με φυσικό χρώμα από παντζάρι και γέμιση κρέμα τυρί

 ΚΕΙΚ RED VELVET ,ΜΕ ΦΥΣΙΚΌ ΧΡΩΜΑ ΠΑΤΖΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΗ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ



Για το κέικ: 1 φλιτζάνι βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου,2 φλιτζάνια ζάχαρη,3 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει,3 αυγά, τρία γουλια μεγάλα από παντζάρια βρασμένα και πολτοποιημένα, βανίλια 

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί,αν σφιχτό το μίγμα προσθέτουμε ένα αυγό 

Αδειάζουμε σε βουτυρωμενο ταψί και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 45-60 λεπτά. 

Αφήνουμε να κρυώσει 

Για την κρέμα: χτυπάμε δυο φακελάκια σκόνη γκαρνι με δυο φλιτζάνια φρέσκο γάλα και δυο κουταλιές άχνη. Προσθέτουμε δυο κουτιά κρέμα τυριού και χτυπάμε να αφρατεψει το μίγμα.

Κόβουμε το κέικ σε δύο δίσκους 

Βάζουμε κρέμα ενδιάμεσα και καλύπτουμε όλο το κέικ με κρέμα

Διατηρείται στο ψυγείο


Συνταγή από Reggina Filippou

ΜΑΓΕΙΡΟ-ΠΑΡΕΑ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χωριάτικες κοντές χυλοπίτες με κιμά.

Ανάποδη μηλόπιτα εύκολη και πεντανοστιμη

Η πιο αφρατη τυρόπιτα χωρίς φύλλο (χωρίς γιαούρτι)